Keld Norman, Dubex

Scanning og opdagelse af sårbarheder

Et indlæg der vil handle om scanning af internettet med henblik på at finde og opdage sårbarheder og ting der er sårbare.

Om Keld Norman

Check Point firewall konsulent, Aktiv i Incident Respons Teamet, laver forensics, redteam tools udvikling og er foredragsholder/keynote speaker.

Keld arbejder til hverdag med Check Point firewalls som konsulent og er samtidig aktiv i Dubex Incident Respons Teamet (Forkortet D.I.R.T), hvor han assisterer kunder ved virus udbrud, APT, DDOS, hacking forsøg eller andre IT-relateret angreb mod virksomheden eller infrastrukturen.

Ved incidents faciliterer han mitigering af trussel, laver hunting i kundemiljøer, på clearnet og darkweb, bistår med råd og metoder til recovery og efterfølgende rådgivning af forebyggelses metoder og tilpasning af beredskabsplanen.

Udover dette er Keld i Dubex’s redteam/pentest team og foretager IT-sikkerhedsrelaterede tests for kunderne både fysisk (assumed breached og uden varsling) samt online via egne byggede PWNbokse eller VPN.

Keld holder ofte foredrag omkring IT-sikkerhed for et bredt spekter af publikum med erfaring fra brugerniveau til ekspertviden omkring IT og IT-sikkerhed og underviser i fritiden børn fra 7 – 17 år i kodning, teknologi og etisk hacking. Han har gennem de sidste 27 år arbejdet med pentest, ethical hacking, Redteaming og generelt test af sikkerhedsniveauet hos vores kunder.

Address tomorrow’s challenge, today.

Talk to an expert about how we can secure your business