Kirsten Hede, Bestyrelsesforeningen

Cybersikkerhed for Bestyrelser og virksomhedsledere

Styrk de strategiske cyberkompetencer og skab yderligere værdi, sikkerhed og konkurrenceevne for virksomheden.

”Jeg havde det, som om jeg fik et ordentligt spark i maven. Det er jo et indbrud og i det her tilfælde et indbrud i vores nervesystem. Vi var fuldstændig lammede” fortæller Donny Moerkerk, der er CEO for Würth til pressen og tilsvarende udtaler CEO i Demant, Søren Nielsen, i et interview, at ”dette er den største realtrussel nu om dage for et samlet kollaps af en global virksomhed

Cyberangrebene på Demant, ISS, Bauhaus, Daarbak, Vestas, Würth og mange andre større og mindre virksomheder giver stof til refleksioner for bestyrelser og ledelserne i alle virksomheder. Men hvilken viden om og kendskab til cybersikkerhed bør man have som bestyrelsesmedlem eller virksomhedsleder? Og hvordan arbejder man bedst med cyber- og informationssikkerhed også på et strategisk plan? Hvad skal der til for at få en god cybersikkerhedsstrategi, stille de rigtige spørgsmål ift. logning, værdikæder og IT-infrastruktur mm

Indlægget sætter fokus på Bestyrelsesforeningens vejledning ’Cybersikkerhed for bestyrelsen’ v. 3.0 inklusive nye appendiks omkring leverandørsikkerhed, cyberforsikringer, bestyrelsens ansvar mm.

Om Kirsten Hede

Projektdirektør i Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer samt CBS-Bestyrelsesuddannelserne (Offentlige Selskaber), Professionelt bestyrelsesmedlem med erfaring fra finansiel sektor samt offentligt ejede virksomheder.

Kirsten Hede er projektdirektør for Bestyrelsesforeningens projekt: ”Styrkelse af Strategiske Cyberkompetencer”, der har som formål at uddanne og understøtte et kompetenceløft hos danske virksomhedernes bestyrelser og direktioner.

Kirsten er ligeledes Programdirektør på CBS-Bestyrelsesuddannelserne med ansvar for bestyrelsesuddannelser til den Offentlige Sektor samt professionelt bestyrelsesmedlem med bestyrelseserfaring fra bank, investeringsforeninger samt offentlig virksomhed.

Tidligere var Kirsten 26 år i Nordea koncernen – med fokus på investering, kunder, internationalt samarbejde, kredit og risikostyring. Herunder ansvarlig for koncernens eksponering og relation til andre banker og landerisici globalt. Dermed har Kirsten en meget bred erfaring fra den internationale bankverden. Kirsten har i regi af eget konsulentfirma supporteret i forbindelse med børsmodning og notering.

Kirsten er uddannet i den finansielle sektor – og har ledelsesuddannelser fra INSEAD og CBS-Executive.

Address tomorrow’s challenge, today.

Talk to an expert about how we can secure your business