Mikael Jensen, D-mærket

Bliv D-mærket og styrk din virksomhed indenfor it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse

D-mærket guider virksomheder til at få overblik over, hvad de skal leve op til inden for datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik for at være digital ansvarlig. For at få D-mærket, skal virksomheden bestå et årligt tilsyn. Brug D-mærket til at skilte med, at din virksomhed er digitalt ansvarlig og øg kundernes tillid til jer som virksomhed. Brug også D-mærket til at stille krav til dine leverandører.

Om Mikael Jensen

Direktør i D-mærket/D-seal

Mikael Jensen har siden den 1. februar 2020 være direktør i D-mærket/D-seal, som er Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig anvendelse af data.

Industriens Fond står bag D-mærket i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og er en uafhængig privat organisation.

Mikael er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet og har mange års erfaring fra digitale start-ups og før det fra strategiske, taktiske og operationelle roller i TDC koncernen. Mikael startede sin karriere i industrikoncernen Unilever.

Address tomorrow’s challenge, today.

Talk to an expert about how we can secure your business